dinsdag 3 september 2013

Kerstkaartje

Hoi hoi,

vandaag mag ik weer een kaartje plaatsen voor 't Scraphuis, ik heb een kerstkaartje gemaakt deze keer:


Het prachtige papier is een Winter Paper bloc van Joy, echt super mooi papier!!! M'n Magnolia stempel en er eentje van vorig jaar, Tilda with banner, Jolanda heeft er nog eentje dus als je hem nog zoekt.... ik heb haar ingekleurd met m'n potloden omdat ik aquarelpapier iets te geel vond bij dit scrappapier, dus geen twinklingetjes gebruikt deze keer....
De ijskristallen heb ik gemaakt met de nieuwe mallen van Joy - rechts ijskristal nr. 2 en links heb ik er 2 op elkaar geplakt van ijskristal nr. 1. Aan de zijkant heb ik de rand van diezelfde serie gebruikt, ze passen perfect bij elkaar en zijn heel mooi en fijntjes!! Ik heb ze gestanst uit glitterpapier, geeft nét even wat extra's! Het label heb ik gemaakt met een oudere Magnolia doohickey, daar op heb ik de tekst gestempeld van de nieuwe stempelsheet van Joy - warm winter wishes. Er staan mooie teksten op en hele mooie ijskristallen in diverse maten.

De grote bloem rechtsonder heb ik gemaakt met een nestabilitie, het is al een wat oudere maar mocht je interesse hebben, mail Jolanda dan even, misschien kan ze er nog aankomen. Verder nog wat bloemetjes, takjes, lint en pareltjes uit eigen voorraad.
Zo, de zomer is nog steeds in volle gang dus ik ga weer lekker naar buiten, genieten van het heerlijke weer!!! O ja, het weekend van 13 - 14 en 15 september staat Jolanda weer op de Creabeurs in Rijswijk!! Ik mag zaterdag een dagje helpen, als je tijd en zin hebt moet de zeker even langs komen, gezellig!!!!

groetjes Arjette.

3 opmerkingen:

  1. Het is een plaatje van een kerstkaartje Arjette,en dat bij deze temperaturen en we blijven nog even nazomeren begrijp ik.Inderdaad is de glans op de ijskristallen goed te zien,mooi! lieve groetjes Miranda

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Prachtig kaartje Arjette zo mooi het papier.Gr.Joke

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Toppertje....al zie ik op dit moment liever nog zomer kaartjes! Hihihihi laat de winter nog maar heeel lang wegblijven!!

    BeantwoordenVerwijderen