dinsdag 17 september 2013

Hugs & kisses

Hoi hoi,

vandaag heb ik weer een kaartje wat ik gemaakt heb voor 't Scraphuis. Ik had héél mooi scrappapier opgestuurd gekregen van Jolanda van Studio Light, zo vers van de pers, het staat nog niet eens op de site!! Maar dat gaat nog gebeuren en dan link ik het alsnog. 
Ik kreeg ook een afdrukje van dit super lieve stempeltje van Bildmalarna - Umbrella welke ik heb ingekleurd met distress inkt en twinkling H2O's, de kleuren die ik gebruikt heb zijn Go Navy, Rich Cocoa, Burnt Umber, Heavenly Bamboo, Heavenly White, Hot cinnamon en Ginger peach. De witte stipjes heb ik gemaakt met een molotow pen, ook dusdanig nieuw dat het nog niet op de website staat....


Afgelopen zaterdag heb ik Jolanda geholpen op de beurs in Rijswijk, super leuk om weer bekenden van blogland tegen te komen!! En als dank je wel kreeg ik van Jolanda de klei en diverse mallen om zelf leuke dingetjes te maken voor op je kaart. Het weegt écht helemaal niets dus ideaal voor op een kaartje. De vlinders heb ik er mee gemaakt, het fotolijstje en de blaadjes bij de bloementoef rechtsonder. Ik heb ze gekleurd met distress inkt (het kleine vlindertje), een distress inktpad (het fotolijstje) en met twinkling H2O's (de grote vlinder en de blaadjes), je kan het dus blijkbaar overal mee kleuren want ik heb ondertussen begrepen dat ook copics gebruikt kunnen worden, leuk hoor!!!! De tekst in het fotolijstje komt van een stempelsheet van Joy. Het leuke kant is ook nieuw, staat ook nog niet op de webshop maar je kan Jolanda altijd even mailen en dan wordt het weer geregeld.

Ik hoop dat jullie het een leuk kaartje vinden, het is weer echt knutselweer dus ik ga weer lekker verder met het volgende.... doeg!!!

groetjes Arjette.

5 opmerkingen:

 1. Prachtige kaart.Mooi het foto lijstje.groetjes Margo.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een schatje Arjette,ik vind dat malletje om dat lijstje zelf te maken helemaal super,volgens mij kan je dat heel vaak gebruiken.Het afdrukje heb je heel lief ingekleurd,een schatje om naar te kijken,lieve groetjes Miranda

  BeantwoordenVerwijderen
 3. weer een geslaagd kaartje ! mooi gemaakt
  grtjs,martina
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 4. mooi arjette met al die leuke klei figuurtjes

  er bij je kaart is ook prachtig geworden

  gr roelie

  BeantwoordenVerwijderen