dinsdag 20 augustus 2013

Fijne verjaardag!

Hoi hoi,

vandaag weer een kaartje van mijn hand voor 't Scraphuis, een mannenkaart dit keer. Ik had van Jolanda het prachtige papier van Prima Marketing - Engraver Collection gehad, dat is écht heel mooi papier!!!! Dus lekker er mee aan de slag! 


Ik heb m'n Magnolia stempel uit de With Love serie ingekleurd met m'n twinkling H20's en met distress inkt. De kleuren die ik gebruikt heb zijn: Heavenly white, china black, wintermist gray voor de schaduw en hot cinnamon voor het hartje. De schoenen, huid en haren heb ik met distress refills ingekleurd. De vlaggetjes en letters heb ik gemaakt met de joy mallen. De tekst is van een stempelset van Joy.
Ik hoop dat jullie het weer een leuk kaartje vinden! En als jullie wat zoeken en het niet kunnen vinden dan kan je Jolanda altijd even een mailtje sturen en gaat ze je helpen!
Fijne dag allemaal!!

groetjes Arjette.

6 opmerkingen:

 1. wat een bjoetie van een kaart.
  Liefs Ghea

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een mooie kaart, leuk in die bruintinten.
  groet joke.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Arjette, long time no see. Weinig bloggen van mijn kant de laatste tijd. Ik lijk er gewoon steeds minder tijd voor de kunnen vinden. Maar goed, nu maak ik weer eens een rondje. Wat een heerlijke mannenkaart zeg. Blijf altijd een lastige hoor, en het gekke is dat als ik er dan een paar gemaakt heb, ze ook altijd zo weer weg zijn haha. Groetjes Frea

  BeantwoordenVerwijderen