dinsdag 25 juni 2013

Fijne verjaardag.

Hoi hoi,

vandaag weer een kaartje wat ik voor 't Scraphuis blog gemaakt heb en tegelijkertijd voor Christa haar verjaardag. Dit is hem geworden:


Ik heb een stempel gebruikt van de nieuwe serie van magnolia - Special Moments Collection, ingekleurd met distress inkt en twinkling h2o's, de kleuren die ik gebruikt heb moet ik nog even opzoeken maar ik moet zo weg dus dat doe ik vanmiddag wel even.... Het papier is van Maja Design - vintage spring basics. De rand rondom m'n stempel is gemaakt met de nestabilitie - Floral Ovals. Daarachter heb ik een strook ribbelkarton geplakt van Joy, ik kan het zo snel niet vinden in de webwinkel maar vraag het even aan Jolanda. Rechtsboven heb ik een mal van Joy - Franse lelie doormidden gesneden en opgeplakt. De bloemetjes heb ik zelf gemaakt met een mal van Die namics, hij staat niet meer in de webwinkel maar Jolanda kan hem wel bestellen. In beide bovenhoeken nog een mal van Tim Holtz gebruikt - Hardware Findings. Het label heb ik gemaakt van een doohickey van Magnolia met een stempel van Joy er op.
Ik hoop dat jullie het een leuke kaart vinden. Mocht je iets niet kunnen vinden kan je Jolanda altijd even mailen en dan gaat ze haar best voor je doen!
Hieronder nog een foto met het label van Magnolia er naast.


Fijne dag verder allemaal!!!

groetjes Arjette.

4 opmerkingen:

  1. prachtige kleur geweldig kaartje.
    Liefs ghea

    BeantwoordenVerwijderen
  2. heel mooi kaartje in mooie kleur met deze lieve tilda er op

    gr roelie

    BeantwoordenVerwijderen