donderdag 16 mei 2013

Vintage knipvellen van Nellie Snellen


Hallo dames,

Deze keer iets heel anders... Onlangs kwam ik de Vintage knipvellen van Nellie Snellen tegen. Kwijl, kwijl."Hum ergggg leuk maar wat van soort kaarten kan ik er mee maken en doe ik dat ook? Ik ben nogal van de heb, sorry dames.... (bloos) en er liggen dan ook veel stempeltjes etc in mijn kast waar ik nog niets mee gedaan heb. Zou dit ook gebeuren bij deze knipvellen. Ze zijn wel erg leuk.... nou ik laat het maar even liggen".

Twee dagen later werd er een envelop bezorgd van het Scraphuis..... en .... een knipvel van Nellie Snellen, hoe heeft Jolanda het kunnen raden. Dus ik ben er mee aan de gang gegaan.  Ik heb de Seaside knipvel gebruikt. Het scrappapier is van Pinkpaislee: Indigo-Bleu. Daarnaast heb ik de wolkjes van Joy! Crafts gebruikt.


Ik heb het deze keer heel simpel gehouden. Daar bestaat toch ook een naam voor :)
Een CAS-kaart of zoiets. Toch hoop ik dat jullie deze kaart ook leuk vinden, ik vind het een zomers kaartje geworden.

Arjette heeft ook al een hele mooie kaart gemaakt met deze knipvellen. Zo zie je dat je het ook weer met veel en/of weinig decoraties mooi kan krijgen.

In de webwinkel zijn weer leuke nieuwe artikelen toegevoegd. Hebben jullie al gezien dat Bildmalarna met nieuwe stempels is gekomen?

Lieve scrapgroet, Angélique

3 opmerkingen:

 1. Ik vind het een héél lief kaartje Angélique, prachtig!!!! Mooi papier is het hè!

  gr. arjette.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooie kaart,lief plaatje.groetjes Margo.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een schitterend kaartje Angelique, ik vind hem prachtig.
  Liefs van Anita

  BeantwoordenVerwijderen