donderdag 4 april 2013

Tilda Easter


Hallo allemaal,

verleden week heb ik het nieuwe blokje van Maja Design: Vintage Spring Basics binnengekregen van Jolanda en ohhh wat is het toch mooi. Het was niet moeilijk om hier een stempel bij te pakken.
Ik weet niet wat ze in Zweden allemaal aan het bedenken zijn, maar het ene moment loopt Tilda in haar nakie en het andere moment trekt ze de bloembollen uit de grond.... hum maar niet aan de kids laten zien, brengt ze misschien op een idee wat denken  jullie haha.


Om de kaart te maken heb ik eerst cardstock uitgesneden met de Go Kreate mal. Ik zag een tip in de Magnolia Ink staan, dat je voor de achterkant op 2 cm moet rillen, zodat je een dubbele kaart kan maken. Daarna heb ik met het designpapier wederom 2 mallen uit de Go Kreate gehaald. 


Ik heb een stukje gaas dat ik nog in een doos had zitten gebruikt voor achter de classic oval te draperen, wat een woord... :) Het hekje van Marianne Design komt ook weer mooi te pas. De vlinder die op het hekje zit komt vanuit het Maja Design blokje, ik heb haar bewerkt met Glossy Accents alsmede de narcis die Tilda in haar hand heeft. De vlinder links onderin (zoekt en gij zult vinden) is weer bewerkt met StampendousEr komt een hele nieuwe serie van Stampendous binnen bij 't Scraphuis. Je kan er zo veel leuke dingen mee doen.

Ik wil nog even iedereen bedanken voor de reacties op mijn voorgaande kaarten!

Tot de volgende keer.

Fijne week, lieve scrapgroet Angélique

4 opmerkingen:

 1. een lieve kaart met een lief afdrukje

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hallo Angelique,

  Prachtige kaart heb je gemaakt hoor super leuk.

  Lieve groetjes Marrie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Geweldig leuke kaart Angelique.....stampendous is binnen!

  Groetjes,Jolanda

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ziet er prima uit.
  Lieve groetjes Marianne

  BeantwoordenVerwijderen