donderdag 21 maart 2013

Tilda With Heart Arrows


Hallo allemaal, deze kaart heb ik al even geleden gemaakt. Ik zag de combinatie van Tilda op het wolkje al op diverse blogs voorbij komen en ik vond dat zo schattig. De vleugeltjes en de wolk heb ik bewerkt met Eiskrisstall, de hartjes op de pijlen met Glossy Accents.
Ik kreeg van Jolanda een potje met Stampendous in mijn handen gedrukt met de opmerking: nou kijk maar eens even wat het is..... Dames hier is mijn antwoord: LEUKKKKKK!!!!!

Je gebruikt eerst bv de Versa Mark watermark stamp, strooi iets Stampendous erover, bewerk het met de heatgun en je ziet in dit geval het goud met de witte vloeistof smelten. Zo mooi om te zien. Het hartje wordt gelijk steviger. Ik vind het erg leuk en heb het al op meerdere kaarten gebruikt. 

Eindelijk ben ik dan ook in het bezit van de Go Kreate mallen ze kunnen ieder moment binnen komen in de webshop. 


Ik ben benieuwd wat jullie deze keer van het kaartje vinden. Mochten jullie naar de beurs in Den Bosch gaan .... ik ben er op de zaterdag 23 maart dus dan hoop ik jullie te kunnen begroeten.
Ik heb er erg veel zin in. 

Een lieve groet, Angelique


Voor mijn kaart gebruikt:
Magnolia stempel: Tilda with Heart Arrows 
Mal: Go Kreate

4 opmerkingen:

  1. Geweldig Angélique!!! Ik heb het Stampendous embossingpoeder ook gekocht. Het is inderdaad zooooooo mooi!! Fijn weekend. Liefs, Nicole

    BeantwoordenVerwijderen